Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Onze werkwijze

U kunt bij ons terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onze manier van werken is gericht op persoonlijk contact met de klant. Hiervoor komen we graag bij u langs om u van dienst te zijn.

Wij werken samen met de collega’s van Anac Backoffice. Op deze manier kunnen wij onze relaties optimaal van dienst zijn door onze zeer ruime openingstijden en onze hulpvaardige collega’s. Schadegevallen, veranderingen in uw verzekeringen, verhuizingen, betalingen kunt u via onze website maar zeker ook telefonisch doorgeven. Wij zullen u dan snel en correct proberen te helpen en u met raad en daad terzijde staan.

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij toegang tot met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure

Even voorstellen

Wij zijn Bouke Mud en Ingeborg Bruijns. Samen hebben wij 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouke Mud

Bouke Mud

Allround financieel adviseur / Erkend Hypotheek adviseur

Lees verder
Ingeborg Bruijns

Ingeborg Bruijns

Adviseur

Lees verder