Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

 

Wie zijn wij

Wij zijn Bouke Mud en Ingeborg Bruijns. Samen hebben wij 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche.

Bouke Mud:

Sinds 1990 ben ik werkzaam in het verzekeringsvak. Door het volgen van diverse vakopleidingen heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot een allround financieel adviseur en Erkend Hypotheek adviseur. Ik ben begonnen als verzekeringsconsulent bij Amev, waar ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt heb met een eigen klantenkring. Eind 2001 kreeg ik de kans om als onafhankelijk en zelfstandig adviseur een eigen kantoor te beginnen. Ik neem graag de tijd om mijn klanten te voorzien van een goed en gedegen advies. Bij Attentiv Mud & Bruijns kunt u terecht voor al uw vragen over verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Ingeborg Bruijns

Na jaren elders een administratieve functie te hebben gehad ben ik in 2007 begonnen als administratief medewerker bij Attentiv. Maar het kriebelde toch ook om mensen te adviseren in verzekeringen. Ik vind het fijn om met mensen om te gaan en ze persoonlijke aandacht te geven. Ook is het fijn om met Bouke samen te werken. We weten wat we aan elkaar hebben wat een prettige samenwerkingssfeer geeft.

 Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze werkwijze

U kunt bij ons terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onze manier van werken is gericht op persoonlijk contact met de klant. Hiervoor komen we graag bij u langs om u van dienst te zijn.

Wij werken samen met de collega’s van Anac Backoffice. Op deze manier kunnen wij onze relaties optimaal van dienst zijn door onze zeer ruime openingstijden en onze hulpvaardige collega’s. Schadegevallen, veranderingen in uw verzekeringen, verhuizingen, betalingen kunt u via onze website maar zeker ook telefonisch doorgeven. Wij zullen u dan snel en correct proberen te helpen en u met raad en daad terzijde staan.

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij toegang tot met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers.   Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

 

 

 

 

 

 

bouke

 Bouke Mud

ingeborg

Ingeborg Bruijns

Contactformulier

Ongeldige invoer

Contact opnemen

  • Telefoon: 0251-342170
  • E-mail: mud.bruijns.bv@attentiv.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van Attentiv Mud & Bruijns

 

Lees meer

Contactformulier

Ongeldige invoer

Contact opnemen

  • Telefoon: 0251-342170
  • E-mail: mud.bruijns.bv@attentiv.nl